sova.2
Dan Șova este unul dintre cei mai norocoși politicieni pe care i-am văzut. Dacă în urmă cu doar câteva luni a scăpat de două ori de ridicarea imunității la cererea DNA în dosarul Turceni-Rovinari, în care este inculpat și fostul premier, Victor Ponta, ei bine, e posibil să scape și a treia oară! 

Dacă prima dată s-a votat dar vezi Doamne, n-a fost cvorum și a doua oară domnul senator ar fi dat cu rugăminți în stânga și dreapta, a treia oară mai scapă? Se zice că a treia e cu noroc, deci sperăm că nu. Deși șanse există. 

Norocul sau ghinionul lui Dan Șova este reprezentat de faptul că în Parlament nu mai există o majoritate exactă. Totuși, acesta este susținut de oameni cu influență, cum ar fi Ecaterina Andronescu. Însă va avea mult de cântărit și atitudinea domnului Șova. Dacă va face “scurte vizite” pe la apropiați, poate scapă. Dar ia zi măi Dane, după atâtea luni, mai poți?

Sper că se va vota pentru dreptate și că, măcar în al 12-lea ceas, după o tragedie și zeci de mii de oameni ieșiți în stradă să strige “corupția ucide!”, se poate vota pentru justiție…

Advertisements