Ieri am primit o mică ofertă tentantă: să ma plimb câteva ore cu ultima jucărie adusă de cei de la Cybernet Auto Center, ultimul Audi A4. Nu am putut să nu dau curs invitației, așa ca dimineață m-am prezentat nerăbdător la show-room-ul Audi al celor de la Cybernet, de pe Calea Moldovei nr. 154. 

  
La prima impresie, mașina a părut puțin retușată, “trasă” puțin parcă în față, design futurist, care aduce puțin a aer franțuzesc, dar păstrează strictețea și rigurozitatea nemților. Spatele vine și el cu un mic update la “ultimul trend”, însă aspectul exterior era oarecum de așteptat. Farurile mi-au atras atenția foarte mult însă, acestea reușind să lase o impresie spectaculoasă asupra privitorului. 

  
Varianta încercată, limuzină, cu motor 2.0 diesel și 150 CP pot să o consider o mașină mai mult decât spectaculoasă. Destinată persoanelor din clasa business, care doresc confort , dar și puțină adrenalină, noul A4 este o combinație între o mașina sportivă cu o mașină business class. Poți să mergi de asemenea la drum lung, iar atunci când cobori din mașină ești la fel de odihnit ca atunci când ai plecat. Cutia automată își face treaba foarte bine, șoferul având o libertate considerabilă. 

  
Volanul este de o finețe rară, detaliile reprezentând un real interes pentru proiectanții noului model. 

  
Bordul este full electronic. Kilometrajul, toți indicii, Navigația, softul care îți permite sincronizarea cu smatphone-ul și secțiunea multimedia oferă pasagerilor, cât și șoferului o experiență unică. Mașina arată exact ca un OZN. 

  
  

 
Pot spune că mașinuța este “înfiptă” și merită atenția celor pasionați de putere, eleganță, dar pot arunca o privire și cei curioși. Nu vreau să mai divulg și alte detalii, pentru a nu vă stinge curiozitatea. Dacă doriți un test drive sau alte detalii, precum și prețul, treceți pe la Cybernet și aruncați o privire.

În curând va apărea și un material video filmat astăzi, semnat de Cosmin Sbînțu și Adrian Tănase, însă voi reveni la momentul oportun cu un update. Până atunci, mai las aici câteva cadre făcute cu smartphone-ul din dotare.

  
  
  
   
    
    
 

Advertisements