Tot scandalul cu cei de la ANAF, care au cerut mutarea Intact din clădiri, mi se pare fascinant. Lumea sare în apărarea lui Gâdea&co. 

Păi, Gâdea, CEO Antena 3, a avut 2 ani la dispoziție să găsească o soluție. Povestea e simplă. În 2014, statul a confiscat imobilele în urma condamnării primite de Voiculescu. Imobilele erau închiriate de Intact, sub tutela lui Gâdea. Când statul “a pus mâna” pe aceste imobile, nu a putut să îi dea afară, “moștenind” chiriașii. Bun. Gâdea a încercat să plătească o chirie, să se înțeleagă cu statul, dar statul nu a vrut. A avut 2 ani la dispoziție să caute o variantă de rezervă. 2 ani! Păi tu, cel care citești acum aceste rânduri, ai fi putut dormi liniștit doi ani de zile, știind că stai într-un imobil confiscat de stat, stat care refuză să te găzduiască, deci nu îți ia chirie? Ai fi putut să îți încarci bateriile, iar a doua zi să aberezi ore întregi despre un subiect, doar pentru că asta știi să faci? Bineînțeles, aberat contracost, plătit să abereze pe un anumit subiect. Nu, eu nu aș fi putut. Dar tu, Gâdea, CEO(că așa te lauzi că ești), nu puteai, cu puterea ta miraculoasă de decizie și inteligența aia nemărginită, să organizezi un departament de management care putea să caute soluții? AI AVUT DOI ANI! 

Acum, Gâdea, ai 5 zile să muți un trust media. Fucking 5 zile. Și o tonă de echipamente. În această săptămână, în loc să te plângi și să critici, să te victimizezi(așa cum faci de fapt zilnic), cu o mie de invitați care stau în șir indian, de parcă ar aștepta să treacă pipa păcii pe la toți, puteai să pui umărul la treabă și să ajuți la găsirea unei locații și începerea operațiunii de transferare. Dar ai preferat să inventezi mail-uri din California de la români care sunt în pragul de a se sinucide datorită “execuției” dictate de ANAF. Da, da, mail-urile alea pe care le citește Dana Grecu cu o falsitate, de zici că merită postul de manager la Teatru Bacovia din Bacău. 

Și încă ceva, Gâdea&co, care vă victimizați aiurea, deși erați conștienți că asta se va întâmpla mai devreme sau mai tarziu: asta nu este execuție, articolul 1038 din Noul Cod de Procedură Civilă(NCPC) zice așa: 

Art. 1038
Notificarea ocupantului
Atunci când proprietarul unui imobil doreşte să îl evacueze pe ocupantul acestuia, după ce dreptul de a ocupa imobilul a încetat, proprietarul va notifica în scris ocupantul, punându-i în vedere să elibereze imobilul pe care îl ocupă fără niciun drept, în termen de 5 zile de la comunicarea notificării.

Deci, Antena abia căuta încă un subiect de scandal. Gâdea putea primi și 6 luni, tot se maimuțărea pe la TV. Iar ANAF și statul nu au nici cea mai mică vină. Vina este a unui neserios: pentru necunoscători, e CEO și îl cheamă Gâdea. 

Advertisements