Vă amintiți de serialul Rătăcitul deputat, ăla de era Lucian Ciubotaru personajul principal? Ei bine, mai vine un episod! Omul cu pildele, căci mereu le are la el, a mai făcut una bună. După cum probabil ați aflat, acesta se află sub control judiciar pe cauțiune, anchetat de DNA. Ce a făcut domnul? Ce știe mai bine. Și-a băgat iarăși nasul pe unde nu trebuie. A vrut să o facă pe prietenul săritor. Numai bine i-a sărit în cap DNA-ul. 

Miștocarul care încearcă să ademenească diverse persoane cu potențial, către PNL, indiferent de fosta culoare politică și comentatorul suprem, ăla doxă în orice domeniu, a făcut de această dată o greșeală colosală. După ce s-a afișat ca fiind susținătorul numărul 1 al lui Dragoș Luchian, care își lansează mâine oficial candidatura, acesta tocmai a dat cu bâta în baltă. Politicianul tocmai a pornit furtuna în Partidul Național Liberal, era unul dintre pilonii de susținere ai candidatului PNL la Primărie. Acum însă, tot efortul depus este în zadar. Curios este că, deputatul activ doar pe Facebook, a ajuns astăzi în atenția tuturor Publicațiilor de top, deși activitatea din Parlament este…zero. 

Păi ce-ai făcut mă, nene, mă, îi tragi în jos pe frățiorii tăi? Lăsând gluma, va fi interesantă lansarea lui Luchian, de mâine, de la Teatrul de Vară. Un scandal caltină PNL-ul fix înainte de startul campaniei. Mai mult, mâine îi vedem la Bacău și pe Ghorghiu și Blaga. Adică cea mai proastă conducere din istorie a PNL-ului. Să vedem dacă liderii PNL-ului se vor afișa cu zâmbetul pe buze. 

11109024_450787798428699_6994324393319017480_o

Advertisements