Știu, cu siguranța v-a fost dor de un nou episod din serialul “Rătăcitul deputat“, așa că eroul nostru a decis să lucreze pentru cetățeni si iată că mi-a oferit șansa să vă prezint în premieră încă un episod, al 5-lea la număr, care reprezintă totodată și finalul primului sezon. De sezonul viitor, serialul își va schimba numele ori în “Rătăcitul deputat: chemarea penitenciarelor” ori în “Rătăcitul deputat: inimă de țigan”. Inimă de țigan, pentru că fură de unde nu trebuie, iar “chemarea penitenciarelor” datorită anumitor fapte, nu tocmai ortodoxe. 

Serialul derulat în prezent se numește “iubire interzisă”, din cauza faptului că acesta nu se prea pupă cu legea. 🙂 

Dar să lăsăm aceste detalii în seama producătorilor și să trecem la ale noastre. Mai exact, vorbim despre limbajul elevat al omului care aduce pilda, nu neapărat din Parlament sau din popor, cum era odată, ci de pe net. Și nu o zic la mișto, căci, domnul Ciubotaru aka “binevoitorul”, dacă e să ne luăm după practicile din ultimele luni, a postat pe internet o pildă. Nu ne mai surprinde acest fapt, fiind obișnuiți deja cu pildele sale pe care le expune în lipsă de argumente concrete, dar acțiunea din acest episod începe practic odata cu întrebarea pertinentă(și puțin a dracului, dar bine punctat totuși) a lui Cristian Ghingheș, candidat independent la Primăria și Consiliul Local Bacău: “Traficul de influență se încadrează la capitolul “bine făcut aproapelui”?. Și, ca orice deputat care se respectă, ce naiba, a venit și răspunsul: “Nu. Se incadreaza la puii de comunisti educati la scoala PSD care vor sa minta electoratul ca ar fi apolitici si echidistanti. Acela este Cristian Ghinghes, un altfel de Cosmin Necula, mai cu bicicleta.” 

Practic, vreo 2 acuzații pentru care poate fi dat lejer în judecată pentru calomnie, plus o jignire, aduse unui…tânăr? De 23 de ani? Interesant! Jocul continuă! Dar vă las screenshot, că poate nu mă credeți:

   
 Practic a acuzat un tânăr că este o curvă politică, care “a susținut numai examene orale acolo(nr: PSD)”. Tare! Deputat domnule, ce să mai! Nici nu are rost să mai comentez conținutul, că îl vedeți în imagini. 

Sincer, nu înțeleg de ce PNL nu scapă de personaje asemănătoare domnului Ciubotaru. De la el și până la Blaga, sunt mulți care ar trebui să plece de acolo. Că n-au ce căuta prin astfel de locuri, decât să predice și să încurce lumea. 

PS: Ne vedem sezonul viitor, cu noi episoade! Sunt sigur că producția va continua.  

Advertisements