Bacăul are o nouă atracție turistică de care băcăuanii ar trebui să profite. După cum transilvănenii profită de legenda lui Dracula și fac bani din marketing agresiv pe la Castelul Bran, așa putem și noi să profităm de Anca Sigartău și castelul ei, Teatrul Bacovia. 

Deși a demisionat din funcția de manager, aceasta încă face furori, iar legenda spune că odată cu împlinirea unui nou trimestru, Teatrul Municipal Bacovia mai primește câte o vizită gratuită la DNA. Între timp, sufletul doamnei Sigartău bântuie fiecare festival, ultima ispravă având loc la Festivalul Internațional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru” (FIRD), acolo unde premiile au fost încurcate, actorii au fost lăsați să joace gratis, iar fiecare provocare acceptată de către artiști ar putea fi ultima. Pe lângă faptul că sunt tratați…mă rog, nu sunt tratați, ca să fiu galant, aceștia relatează că încă aud cum Sigartău numără banii pe holurile teatrului. Cât de sadic! 

Propun să facem o campanie care să se numească “Drăcoasa”, că noi românii suntem inventivi, am făcut și filmul “Nașa”, deci nu m-ar mira o telenovelă cu Sigartău. În plus, dacă lumea tot o consideră o legendă, de ce să nu o transformăm în realitate? 🙂

  
Informații concrete despre ultima escrocherie a doamnei, găsiți în acest material scris de Ziarul de Bacău

Advertisements