Dacă aseară scriam despre nu mai puțin de 11 ONG-uri Băcăuane care cer premierului desemnat, Sorin Grindeanu, un Minister destinat exclusiv pentru Tineret, astăzi am să vă vorbesc despre o nouă premieră pe plan local. 

Astfel, a fost creat un prim grup de inițiativă băcăuană, care promite să se lupte cu administrația Necula pentru băcăuani și care își fixează scopuri precum:

– educație

– leadership

– civism

– democrație

– cooperare

– dezvoltare

– comunitate

Dacă sunteți curioși cine sunt acești oameni, printre care și doi foști candidați la fotoliul de primar al municipiului Bacău, vă las lista mai jos:
Claudiu DORNEANU, economist – cetățean al municipiului Bacău
Costică FRAȚILĂ, subinginer – cetățean al municipiului Bacău 
Iulian ICHIM, sociolog și teolog – cetățean al municipiului Bacău 
Emil MELINTE, inginer – cetățean al municipiului Bacău 
Florin SANDU, inginer – cetățean al municipiului Bacău

PRO Bacău are și o pagină de Facebook, acolo unde puteți să îi contactați cu privire la problemele Bacăului. Sunt cunoscut pentru faptul că apreciez inițiativele la început, dar și pentru faptul că veghez activitatea și chiar critic acolo unde nu se văd decât vorbe și 0 fapte. Personal, dacă nu mai credeți în oferta politică de pe plan local, vă recomand să enunțați problemele grupului PRO Bacău care, din ce am înțeles, va căuta o soluție. Ce pot să zic mai mult, succes maxim, PRO Băcăuani! 

Advertisements