vPopovici.com

Blogul lui Vlad Popovici

Despre mine

Mă numesc Vlad-Ștefan Popovici, sunt student la Universitatea Politehnică din București și am absolvit C.N. „Gh. Vrănceanu” Bacău iar, printe altele, scriu pe acest blog. M-am apucat să scriu pentru a face ceva în timpul liber după ce am încetat să mai fac sport de performanță.

id-fest-2015-8

Scurt CV:

  • Authentic 2007 Bacău(2007-2009);
  • Hobby Dance Bucharest(2009-2012);
  • CDS Adamas Bacău(2012-2013);
  • Authentic 2007 Bacău(2013-2014);
  • Fondator al Motion Dance Crew;
  • Movie Dance Contest 14, director de spectacol;
  • Președinte CȘE C.N. „Gh. Vrănceanu Bacău(1 Noiembrie 2014-1 Noiembrie 2015);
  • Vicepreședinte CJE(Decembrie 2014-12 Octombrie 2015-am demisionat);
  • Președinte(27 iulie 2015-5 iunie 2016) și membru fondator al Asociației Elevilor din Bacău;
  • Voluntar la Crucea Roșie Română;

image

Copilăria mea a fost foarte faină. Am stat până pe la vreo 7-8 ani în cartierul Zimbru, după m-am mutat pe Energiei, pe lângă gară și acum stau în Narcisa. Dacă mai completam si cu Nord, făceam turul cartierelor „de vizitat” din Bacău. Nu m-am născut nici cu smatphone-ul în mână, nici cu iPad-ul și nici cu PC-ul pe birou. Mi-a plăcut să ies mereu din casă, să alerg, să îmi consum energia în diverse grupuri și nu în orice fel de activități. Parcul Cancicov și părculețul copiilor, care a fost odată lângă Sala Sporturilor erau locurile mele preferate. Și terenurile de fotbal de lângă stadion. Am fost cuminte și timid, total opusul a ceea ce sunt acum. Bunul simț și politețea le-am păstrat, însă le am doar pentru anumite persoane. Mi-a crescut mult orgoliul și am devenit arogant. Trist. Mașinuțele erau preferatele mele. Nu prea făceam prostii, iar la grădiniță am primit o singură bulină neagră: pupasem o fată..

Jocurile copilăriei se desfășurau în aer liber și erau mult mai complexe. Țin minte că la un moment dat o făceam pe spionul cu câțiva prieteni. Eram prin 1-4. Notam fiecare mișcare în carnețel și eram gata să acționăm. Simțeam eu că sistemul de învățământ se clatină:)

Am fost elev în școala 19 în clasele 1-8. Nu mi-a plăcut să fiu furat la note(mă rog, nu m-am omorât niciodată cu învățatul, dar măcar atât), comparat cu alții sau luat la mișto. Probabil de asta am devenit o fire activă în reprezentarea drepturilor elevilor și în analiza vieții politice, în general.

Am decis, în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016, să mă implic în viaţa politică activ, semnând adeziunea pentru Partidul Naţional Liberal. Deşi am devenit membru, voi continua să critic ceea ce este de criticat şi să apreciez ceea ce este de promovat.

Ce scriu aici?

Pe blog scriu opinii, argumente, păreri. Cine nu vrea să citească nebuniile mele să fie sănătos, cine vrea, e binevenit. Nu merg la sigur decât atunci când vin/divulg sursele. So, nu săriți cu critica. Blog de argumente, păreri, opinii, remember?

 

Oricine dorește să mă contacteze o poate face prin acest formular:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: